Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Visma eAccounting

DUELL er integrert med Visma eAccounting. Denne artikkelen forklarer oppsettet av integrasjonen. Du kan lese mer om hva integrasjonen gjør på vår informasjonssiden for Visma eAccounting.

Integrasjonen mot EA overfører følgende

• Dagsoppgjør
  • Fakturagrunnlag
  • Varer
  • Kunder

Overføringene kan gjøres manuelt eller automatisk.

Du trenger følgende

• Modulen Visma eAccounting i DUELL
  • Modulen Apps & Extensions i Visma eAccounting

Oppsett

1. Vi skal først sette opp innstillingene i Visma eAccounting
    1. Logg inn i Visma eAccounting
    2. Velg "Apps and extensions" i hovedmenyen
    3. Velg "Integrations" i nedtrekksmenyen
    4. Aktiver Visma Integration (API)
    5. Velg "Sales" i nedtrekksmenyen
    6. Aktiver Quotes & Orders
  2. Nå skal vi sette opp kontoplan i DUELL
    1. Logg inn i administrasjonspanelet i DUELL
    2. Sett opp kontoplanen ihht til denne guiden
      Husk å oppgi riktig bilagsart. For å finne bilagsarten i Visma eAccouting går du til Accounting > Settings > Voucher types.
  3. Til sist skal vi aktivere overføringen mellom DUELL og Visma eAccounting
    1. Velg Regnskap > eAccounting i hovedmenyen.
    2. Velg avdeling (om du har flere avdelinger)
    3. Velg "Sett opp integrasjon"
    4. Skriv inn brukernavn og passord til Visma eAccounting
    5. Se til at alle tilganger er krysset av og klikk "Yes, allow"
    6. Justér innstillingene slik det passer (se under)

Integrasjonen er nå satt opp. Om enkelte data ikke blir overført nå eller i fremtiden finner du detaljene knyttet til dette under Regnskap > Integrasjonslogg.

GAVEKORT: Selger du gavekort og benytter fakturering må du manuelt opprette et produkt i 24sevenoffice med varenummer GIFTCARD.

FeltBeskrivelse
Z-rapportDagsoppgjør blir automatisk overført fra DUELL til eAccounting
BeholdningsendringBeholdningsendring og Varelager synkronisering. Sørger for at Varelager og Varekost oppdateres basert på salg og registreringer i DUELL.
Krever Z-rapport aktivert, og kontoplan felter: Beholdningsendring og Varelager
FakturaerFakturagrunnlag blir automatisk overført fra DUELL til eAccounting og lagt til som en ordre/fakturakladd.
KundeKunder blir automatisk overført. Velg om du ønsker at DUELL eller eAccounting skal være master - velg DUELL om du er usikker
VarerVarer blir automatisk overført. Velg om du ønsker at DUELL eller eAccounting skal være master - velg DUELL om du er usikker
Sett Lager til PÅ om du også ønsker at antall på lager skal overføres (sett AV om du er i tvil).
Fra datoVelg fra hvilken dato data skal overføres. Alle dagsoppgjør/fakturaer fra før denne datoen vil ikke bli overført.
Automatisk overføringVelg om du ønsker automatisk eller manuell synkronisering. Intervallene for automatisk overføring justerer seg selv automatisk, og vil normalt være 24 timer.

Visma eAccounting innstillinger

Konfigurasjon 0% moms post(er)
MVA-kode "I" må oppføres for 0% poster. Hovedbokskonto må være konfigurert med denne MVA-koden i Visma eAccounting

Konfigurasjon faktura synkronisering

Parameter "Vis priser eksklusive mva til privatpersoner" må aktiveres for korrekt synk av fakturagrunnlag.
Dette gjøres i Visma eAccounting under Innstillinger > Firmainnstillinger > Fakturaopplysninger

Spørsmal og svar

Avhengige moduler

Denne funksjonaliteten avhenger av følgende moduler er installert.

Gjør hverdagen enklere med integrasjon mellom Visma eAccounting og kassen