Verifone bankterminal

Kassen kan integreres med bankterminaler fra blant annet Verifone. Terminalen må være norsk (levert av Verifone Norway) og benytte ethernet, WiFi eller bluetooth (ikke SIM-kort). Se forøvrig Brukermanualen til Verifone.

Slik integrerer du bankterminalen fra Verifone

Menyen kan variere fra terminal til terminal. Før du starter trenger du IP, netmask, gateway (se ip.kasseservice.no) og forhandler-ID. Terminalen må være koblet til samme nettverk som kassen. Er terminalen kablet på internett (mest vanlig) skal du benytter ethernetport (ikke COM RS232).

• Åpne menyen på terminalen
    1. Vanligvis: Trykk på meny
    2. VX-820: Hold grønn og trykk på tallet 4
    3. Yomani: Trykk først venstre og så høyre knapp over displayet.
  • Velg "5 Administrer"
  • Velg "5 endre parameter"
  • Velg "4 kommunikasjon"
  • Velg "1 kommunikasjonstype"
  • Velg "1 ethernet fast ip"
  • Velg "5 fast ip innstillinger" og sett de følgende parameterene:
    • TCP/IP 192.168.000.199
    • Netmask 255.255.255.000
    • Gateway 192.168.000.001
    • *forutsetter at nettverket bruker 192.168.0-serien, ellers er adressene annerledes
  • Velg "5 kasse"
  • Velg "1 kasseprotokoll"
  • Velg "2 paypoint”
  • Velg "2 kassekabel"
  • Velg "2 via ethernet"
  • Trykk på rød flere ganger (3-4 ganger) helt til terminalen starter på nytt
  • Åpne menyen på terminalen
  • Velg "5 administrer"
  • Velg "1 sjekk linje". Om alt er gjort riktig returnerer denne OK.
  • Start DUELL på nytt og test en transaksjon.