Timebok blir brukt til å booke inn time hos en bedrift. Ofte brukt av frisører og hudpleiere.

For å kunne bruke timeboken må du ha “Tjenester” aktivert.

I kassen finner du timeboken som en knapp med bilde av en kalender.

Timeboken vil vise alle ansatte, man kan selv velge hvilken ansatt man vil se timeboken til ved å trykke på den ansatte.

Den røde stripen vil vise klokkeslettet for dagen. Alt før den røde stripen vil være uaktivt.

Uken til den ansatte vil da bli synlig, og du kan booke inn en time.

Velg dato og klokkeslett du ønsker å legge inn time i timeboken, eller velg “ny booking” over timeboken.

Søk opp kunden. Om kunden ikke finnes i ditt kunderegister vil du få valget å registrere en ny kunde.

Velg deretter hvilke tjenester kunden skal ha.

Standartiden til på disse behandlingen vil da komme opp på den ansatte. du kan selv endre dette ved å trykke på “minutter” og velge en ny tid.

Du kan også velge om kunden skal motta sms påminnelse i forkant av timen. Her har du flere alternativer til hvor lenge før kunden skal få påminnelse.

Når du er ferdig med å redigere lager du og timen vil legge seg i den ansattes timebok.

Du kan på hvilket som helst tidspunkt endre, flytte, slette eller ta betalt for timen.

For å gjøre dette trykker du bare på timen i timeboken du ønsker å endre. Et nytt vindu åpnes og du får flere valg.

Om du ønsker å betale for timen trykker du på handlekurven og timen flyttes automatisk inn i handlekurven i kassen.

Her har du mulighet til å legge til varer eller ekstra tjenester som også skal betales for av kunden. Før du tar betalt som normalt.