Tilgangsnivå

Du kan opprette tilgangsnivåer som kan tildeles admin-brukere, for å begrense hva de har tilgang til i administrasjonspanelet.

For å opprette nytt tilgangnivå behøver man utføre følgende steg:

1. Velg Brukere > Tilgangsnivåer i hovedmenyen
  2. Velg Nytt tilgangsnivå
  3. Angi navn på tilgangsnivået
  4. Sett opp tilgangene du ønsker dette tilgangsnivå skal inneholde, dette inkluderer:
    1. Varer - Tilgang til å opprette, endre og slette varer.
    2. Medarbeidere - Tilgang til å opprette, endre og slette brukere
    3. Oppsett - Tilgang til å endre alle innstillinger
    4. Rapporter - Tilgang til alle rapporter
    5. Regnskap - Tilgang til alle dagsoppgjør og endre kontoplanen
    6. Arbeidsordre - Tilgang til arbeidsordre og sjekklister
    7. Ordre- og vareflyt - Tilgang til innkjøp, varemottak, varetelling og kundeordre
    8. API - Tilgang til API-nøkler
  5. Lagre

For å tildele et tilgangsnivå til en bruker gjør du følgende:

1. Velg Brukere > Administratorer i hovedmenyen
  2. Klikk på Brukernavn/passord helt til høyre på den brukeren du ønsker
  3. Velg riktig tilgangsnivå i nedtrekks-menyen under Tilgangsnivå
  4. Lagre