Teamviewer

Noen ganger kan det være nødvendig med ekstra hjelp fra oss, og da må vi koble oss til systemet ditt via fjernstyring.

Skroll lengre ned dersom du bruker "Android"

Windows 10

For at vi skal koble oss til trenger vi din "Teamviewer ID" og den finner vi ved å følge disse stegene:

1. Gå inn i startmenyen ved å trykke på "Windowsflagget" nede i venstre hjørne og deretter skroll ned til "TeamViewer Host" og trykk på denne.

2. Du vil nå få opp "Teamviewer" med bilde av "Din ID".

3. Les opp eller send oss din ID slik at vi kan koble oss opp til ditt system og hjelpe deg best mulig.

4. En forespørsel om at vi kobler oss til vil komme opp, og her trykker du på godta

Android

For at vi skal koble oss til trenger vi din "Teamviewer ID" og den finner vi ved å følge disse stegene:

1. Trykk ut til hjem skjermen ved å trykke på sirkelen av touch menyen nederst på skjermen.

Du vil nå kunne se dine applikasjoner, og her trykker du inn på "QuickSupport".

2. Du vil nå få opp "Teamviewer" med bilde av "Din ID".

3. Les opp eller send oss din ID slik at vi kan koble oss opp til ditt system og hjelpe deg best mulig.

4. En forespørsel om at vi kobler oss til vil komme opp, og her trykker du på godta.