Stripe

Stripe er integrert mot flere av de forskellige modulene i DUELL, og legger tilrette for enkel kort (Visa/Mastercard) betaling på nett.

Bruk av integrert Stripe krever følgende

Stripe konto registreres og håndteres fra stripe.com

Når kontoen er registret og klar til bruk, skal integrasjonen settes opp i DUELL.

1. Velg menyvalg Integrasjoner > Stripe
    1. Ved flere avdelinger velg korrekt avdeling
  2. Kopier "Public/Publishable Key" og "Secret Key" fra Stripe administrasjonspanelet, Utvikler/Developers > API nøkler/API key
  3. Lim inn nøklene i korresponderende felt i DUELL
  4. Sett "Live" og "Status" til PÅ
  5. Fullfør med Lagre

Stripe kontoen er nå knyttet opp mot DUELL, og modulene som bruker integrasjonen vil kunne aktivere betalingsmetoden