Poweroffice

DUELL er integrert med Poweroffice. Denne artikkelen forklarer oppsettet av integrasjonen. Du kan lese mer om hva integrasjonen gjør på vår informasjonsside for Poweroffice.

Integrasjonen mot Poweroffice GO overfører følgende

• Dagsoppgjør
  • Fakturagrunnlag
  • Varer
  • Kunder

Overføringene kan gjøres manuelt eller automatisk.

Du trenger følgende

• Modulen Poweroffice i DUELL
  • Aktiv Poweroffice bruker

Oppsett:

1. Vi begynner med å opprette en token i Poweroffice
    1. Logg inn i Poweroffice og trykk Meny > Innstillinger
    2. Velg deretter System > Utvidelser
    3. Trykk "Legg til utvidelse"
    4. Sett følgende verdier for utvidelsen
      1. Utvidelse: Tilpasset
      2. Applikasjon nøkkel: 3a8a2cd1-ef44-4dd2-8b36-41b3196dd168
      3. Utvidelse navn: Dette blir synlig automatisk ved korrekt applikasjon nøkkel
    5. Kopier klient nøkkel og logg inn i DUELL administrasjonspanelet

2. Vi skal videre sette opp kontoplan i DUELL
    1. Logg inn i administrasjonspanelet i DUELL
    2. Sett opp kontoplanen ihht til denne guiden

3. Vi skal nå sette opp integrasjonen i DUELL
    1. Velg hovedmenyvalg Regnskap > Poweroffice
    2. Ved flere avdelinger velg avdeling topp venstre
    3. Lim inn klient nøkkel fra Poweroffice i "Token" feltet
    4. Klikk "Test integrasjon" etter klient nøkkel er limt inn. Ved feil vil rød feilmelding vises i toppen av siden, grønn "Integrasjon ok" vises om alt gikk som det skulle.
    5. Juster innstillingene slik det passer (se under) og fullfør med "Lagre"

Integrasjonen er nå satt opp. Om enkelte data ikke blir overført nå eller i fremtiden finner du detaljene knyttet til dette under Integrasjoner > Eksportlogg

FeltBeskrivelse
Flere avdelingerOm dere har flere avdelinger må denne settes til PÅ og riktig avdeling må velges.
Er nedtrekkslisten er tom kan du klikke oppdaterings-ikonet for å hente inn avdelingene.
Z-rapportDagsoppgjør blir automatisk overført fra DUELL til Poweroffice
BeholdningsendringBeholdningsendring og Varelager synkronisering. Sørger for at Varelager og Varekost oppdateres basert på salg og registreringer i DUELL.
Krever Z-rapport aktivert, og kontoplan felter: Beholdningsendring og Varelager
Type importAV: Dagsoppgjør blir lagt til i bilagsmottaket, og må manuelt godkjennes (kan redigeres først).
PÅ: Dagsoppgjøret går direkte inn i hovedboka (kan ikke redigeres).
Type import er kun relevant om Z-rapport står til PÅ
FakturaerFakturagrunnlag blir automatisk overført fra DUELL til Poweroffice og lagt til som en ordre/fakturakladd.
Automatisk distribusjonFaktura utsendes automatisk fra Poweroffice. Faktura utsendes med EHF om kunde er registrert med orgnr. og kan motta EHF.
KundeKunder blir automatisk overført. Velg om du ønsker at DUELL eller Poweroffice skal være master - velg DUELL om du er usikker
VarerVarer blir automatisk overført. Velg om du ønsker at DUELL eller Poweroffice skal være master - velg DUELL om du er usikker
Sett Lager til PÅ om du også ønsker at antall på lager skal overføres (sett AV om du er i tvil).
Fra datoVelg fra hvilken dato data skal overføres. Alle dagsoppgjør/fakturaer fra før denne datoen vil ikke bli overført.
Automatisk overføringVelg om du ønsker automatisk eller manuell synkronisering. Intervallene for automatisk overføring justerer seg selv automatisk, og vil normalt være 24 timer.

FAQ:

Overføres strekkode fra Poweroffice til DUELL?

GTIN feltet i Poweroffice synkroniseres til strekkode feltet i DUELL, og motsatt.
OBS! Kun 13 siffret strekkode er gyldig i Poweroffice. Er strekkode registrert i DUELL annet format vil strekkoden ikke synkroniseres fra DUELL til Poweroffice.

Kan kundereskontro benyttes?

Ja, kundereskontro kan benyttes. Bruk av kundereskontro krever at reskontroen er opprettet i Poweroffice under Innstillinger > Reskontro nummerserier.
HB Konto oppført for nummerserien benyttes som konto, samtidig som kundereskontro oppføres i kontoplanen i DUELL

PowerofficeGO - "Deres referanse"

"Deres referanse" er et påkrevd felt, ved fakturering m/ metode EHF. Feltet utfylles med disse verdiene fra DUELL:

• Kundeordre: Felt "Notis" plasseres i "Deres referanse", og fremkommer sammen med Kundeordrenr. og Salgsnr. på fakturagrunnlaget i Poweroffice.
  • Arbeidsordre: Felt "Notis" plasseres i "Deres referanse", og fremkommer sammen med Arbeidsordrenr. og Salgsnr. på fakturagrunnlaget i Poweroffice.
  • Kreditt salg: Ved Kreditt salg fra kassen, blir du spurt om "Referanse". Referanse registrert brukes som "Deres referanse" i Poweroffice.