Poweroffice

DUELL er integrert med Poweroffice. Denne artikkelen forklarer oppsettet av integrasjonen. Du kan lese mer om hva integrasjonen gjør på vår informasjonsside for Poweroffice.

Integrasjonen mot Poweroffice GO overfører følgende

• Dagsoppgjør
  • Fakturagrunnlag
  • Varer
  • Kunder

Overføringene kan gjøres manuelt eller automatisk.

Du trenger følgende

• Modulen PowerOffice i DUELL

Oppsett

1. Vi begynner med å opprette en integrasjonsbruker i Poweroffice
    1. Logg inn i Poweroffice
    2. Gå til Innstillinger > Utvidelser
    3. Klikk Legg til utvidele
    4. Velg Custom extention og skriv inn applikasjonsnøkkel 3a8a2cd1-ef44-4dd2-8b36-41b3196dd168. Duell Kassesystem vil vises i feltet for extension name.
    5. Velg en eksisterende bruker eller opprett en ny
    6. Gå til Mer og velg API-tilgang
    7. Velg applikasjon Kasseservice_duell
    8. Gi nøkkelen et navn.F.eks. DUELL.
    9. Klikk Opprett Nøkkel
    10. Noter deg "Brukernøkkel - ID" for bruk senere
      Tips: Bruk kopier-ikonet ved siden av nøkkelen
    11. Klikk på navnet på nøkkelen. Gå igjennom å sjekke at minimum de sammen feltene valgt på bildene under også er valgt for denne brukeren. Etterpå klikker du lagre.

2. Vi skal videre sette opp kontoplan i DUELL
    1. Logg inn i administrasjonspanelet i DUELL
    2. Sett opp kontoplanen ihht til denne guiden
  3. Vi skal nå aktivere overføringen mellom DUELL og Tripletex
    1. Velg Regnskap > Tripletex i hovedmenyen.
    2. Velg avdeling (om du har flere avdelinger)
    3. Oppgi Brukernøkkel - ID (fra Tripletex punkt 1) i feltet API-nøkkel og klikk "Test integrasjon"
    4. Justér innstillingene slik det passer (se under)

Integrasjonen er nå satt opp. Om enkelte data ikke blir overført nå eller i fremtiden finner du detaljene knyttet til dette under Regnskap > Integrasjonslogg.

GAVEKORT: Selger du gavekort og benytter fakturering må du manuelt opprette et produkt i Tripletex med varenummer GIFTCARD.

FeltBeskrivelse
Flere avdelingerOm dere har flere avdelinger må denne settes til PÅ og riktig avdeling må velges.
Er nedtrekkslisten er tom kan du klikke oppdaterings-ikonet for å hente inn avdelingene.
Z-rapportDagsoppgjør blir automatisk overført fra DUELL til Tripletex
Type importAV: Dagsoppgjør blir lagt til i bilagsmottaket, og må manuelt godkjennes (kan redigeres først). PÅ: Dagsoppgjøret går direkte inn i hovedboka (kan ikke redigeres).
Type import er kun relevant om Z-rapport står til PÅ
FakturaerFakturagrunnlag blir automatisk overført fra DUELL til Tripletex og lagt til som en ordre/fakturakladd.
KundeKunder blir automatisk overført. Velg om du ønsker at DUELL eller Tripletex skal være master - velg DUELL om du er usikker
VarerVarer blir automatisk overført. Velg om du ønsker at DUELL eller Tripletex skal være master - velg DUELL om du er usikker
Sett Lager til PÅ om du også ønsker at antall på lager skal overføres (sett AV om du er i tvil).
Fra datoVelg fra hvilken dato data skal overføres. Alle dagsoppgjør/fakturaer fra før denne datoen vil ikke bli overført.
Automatisk overføringVelg om du ønsker automatisk eller manuell synkronisering. Intervallene for automatisk overføring justerer seg selv automatisk, og vil normalt være 24 timer.