Kundegrupper

Kundegrupper benyttes for å lage rapporter for ulike kunder og gi faste rabatter. Det er ikke påkrevet å velge kundegruppe for å registrere en kunde.

For å opprette en ny kundegruppe logger du inn i administrasjonspanelet i DUELL og går til Kunder -> Kundegrupper.

Velg så "Ny kundegruppe."

Skjema for registrering av kundegruppe vil åpne seg. Det er obligatorisk å fylle inn navn til kundegruppen.

Du kan gi rabatter til kundegruppen om du ønsker ved å først klikke på "Rabatter"-fanen.
Her kan du gi en standardrabatt, eller legge inn definerte rabatter for spesifikke varegrupper eller tjenester.
Om en kunde er lagt til i flere kundegrupper med rabatter, vil den høyeste rabatten gjelde.

Når du er ferdig med å fylle ut informasjon klikker du på "Lagre", eventuelt "Lagre og ny" om du skal legge til flere kundegrupper.

Denne funksjonaliteten avhenger av følgende moduler er installert.

Gi rabatter og lag statistikk med kundegrupper