Hvordan sender jeg kvittering til kunde som PDF på Android?

Har du et kassesystem som kjører på Android, vil denne guiden hjelpe deg med hvordan du sender kvitteringen til kunde som en PDF-Fil.

For å sende kvitteringen som en PDF-Fil åpner du Google Chrome og logger deg inn i epost kontoen du ønsker å bruke. (I dette eksempelet er det Gmail som blir brukt).

Lag en ny epost og fyll inn kundens epost og eventuelle andre detaljer vedrørende kvitteringen.

Trykk så på vedlegg knappen for din valgte epostkonto/klient.

Deretter velger du "Golden File".

Klikk deretter på "PDF" ikonet.

Velg så kvitteringen/dokumentet du ønsker å sende.

Her er det lurt å sette oppslaget til å sortere nyest først, så alltid det siste vedlegget/kvitteringen vil være på toppen.

Du har nå lært hvordan du sender en PDF-Fil via Android til kunde.