Hvordan viser jeg ressurser i outlook?

Oversikt over arrangement ressurser er tilgjengelig ifra administrasjonspanelet, men kan også inkluderes i din egen kalender. Oppsett vil variere fra kalender program til program. Eksempelet tar for seg oppsett i Google kalender.

Hvordan setter jeg det opp?

1. Fra DUELL admin, velg menyvalg Booking > Ressurser
  2. Klikk "Ressurser" øverst til høyre
  3. Velg ressursen du ønsker inkludert i din kalender
  4. Kopier nettadressen under "Kalender-feed"

Nettadressen brukes for å legge til ressursen i din kalendervisning.

Outlook:

1. Åpne Outlook kalender, klikk "Åpne kalender"

2. Velg "Fra internett"
  3. Lim inn nettadressen vi kopierte tidligere, og klikk "Ok"

4. Klikk "Ja" på spørsmålet om legg til og abonner på kalenderen
    OBS! dersom ressursen ikke er booket i noen arrangementer når kalenderen legges til, vil Outlook gi beskjed at ingen registreringer finnes for kalenderen. Trykk "Ok" og fortsett oppsettet

Ressursen vil nå dukke opp som en egen kalender i din normale kalender. Bookinger osv. vil oppdateres fortløpende

Google Kalender:

1. Fra Google kalender, åpne "Innstillinger"
  2. Velg "Legg til kalender -> Fra nettadresse"
  3. Lim inn nettadressen vi kopierte tidligere, og klikk "Legg til i kalender"

Ressursen vil nå dukke opp som en egen kalender i din normale kalender. Bookinger osv. vil oppdateres fortløpende