Hvordan velger jeg standard avdeling?

Har du flere avdelinger, vil bruk av standard avdeling gjøre flyten i administrasjonspanelet raskere og enklere. Hver administrator bruker kan konfigureres for en standard avdeling. I alle menyvalg som f. eks. lageroversikt, innkjøpsordre, osv. vil avdeling automatisk bli valgt.

Oppsett:

1. Velg Personale > Administratorer
  2. Opprett ny eller klikk "Endre" på allerede registrert administrator bruker
  3. Finn valget "Standard avdeling"
  4. Velg avdeling fra nedfallsmenyen, og klikk lagre

Logg ut, og inn for at endringen skal tre i kraft.
Avdeling vil nå alltid automatisk bli valgt ved bruk av denne administrator brukeren.