Hvordan ta betalt med Vipps

Med Vipps integrert i ditt Duell kassesystem kan du enkelt ta betalt fra dine kunder via mobilen.

Dersom du ikke har aktivert Integrert Vipps-løsning kan du lese hvordan du enkelt kan registrere deg her:

I denne guiden viser vi deg hvordan du kan ta betalt fra kassen.

I kassen legger du inn en vare/tjeneste som vanlig og velger "pilen" for flere betalingsmetoder.

Du vil nå få opp vinduet for betalingsmetoder, her velger du "Vipps" knappen.

Et nytt vindu dukker opp hvor du må fylle inn telefonnummeret til kunden og bekrefte ved å trykke på "OK".

Det vil nå komme en beskjed på kassen om at den venter på at kunde skal godkjenne VIPPS-betalingen.

Kunden skal nå få et pushvarsel på sin telefon og må klikke på "Betal" for å godkjennet kjøpet.

Salget blir registrert i kassen, kvittering skrives ut og inngår i dagsoppgjøret.