Hvordan splitter jeg ved oppgjør av bord?

Ordre parkert på et bord er automatisk slått sammen. Når et bord skal gjøres opp kan en velge å splitte betalingen. Hensikten med å splitte betalingen er å kunne gi hver gjest sin egen kvittering for det de betaler for. For å splitte åpner bordplasseringen i kassen ved å klikke på bord øverst til venstre og velger bordnummeret som skal gjøres opp.

Trykk hent

Klikk på splitt nederst til venstre ved siden av pause knappen.

Velg mellom å splitte på antall gjester eller fordelene varelinjene.

Merk at etter et del oppgjør ved fordeling av varelinjer kan en velge å avslutte oppgjøret. Den delen av bordet som ikke blir gjort opp går tilbake på samme bord.