Hvordan splitter jeg en pizza halv/halv?

Mange restauranter tilbyd halv/halv pizza. DUELL har en løsning for å støtte dette i kasse, nettbestilling og bordbestilling.

Slik gjør du det

Kasse

Legg til en pizza til ordren som vanlig. Klikk på linja. Her vil du finne et nedtrekks-felt "Halv/Halv". Velg hvilken pizza du ønsker for den andre halvdelen.

Nettbestilling/Bordbestilling

På varen vil du i nedtrekksmenyen få opp et valg "Halv/halv". Om du har pizza i flere størrelser vil halv/halv vises i samme nedtrekksmeny som størrelser. Når du velger halv og legger til handlekurven vil brukeren bli spurt om å velge den andre halvdelen.

Oppsett

Logg inn i administrasjonspanelet og opprett et nytt egendefinert felt med navnet "Splitt pizza". Navnet må være akkurat slik for at dette skal fungere. Åpne varene du ønsker å benytte splitte-funksjonen for, og skriv "1" i feltet "Splitt pizza".

FAG

Hvordan bestemmer jeg prisen på en halv/halv pizza?

Du kan ikke sette prisen selv. De to halve pizzaene vil slås sammen til én, og prisen for den dyreste gjelder.

Hvordan endrer jeg bestanddeler (resepter) for hver halve pizza?

Det er dessverre ikke mulig. For halve pizzaer vil ikke bestanddeler kunne benyttes.

Hvordan vil kjøkkenbongen se ut?

På kjøkkenbongen vil navnet bli "SPLITT: A / B" hvor A er navnet på første halvdel, og B er navnet på andre halvdel.