Hvordan sletter jeg en vare?

Sletting av en vare er permanent, og varen kan derfor ikke gjenopprettes. Slettes en vare som ikke skulle vært slettet, må varen registreres på nytt. Varenr og strekkode frigjøres når vare slettes, slik at dette kan gjenbrukes på en ny/annen vare. Statistikk og rapporter påvirkes ikke om en/flere varer slettes.

Hvordan sletter jeg en vare?

1. Fra DUELL admin, velg Katalog > Varer fra hovedmenyen til høyre
  2. Finn varen som skal slettes, klikk "Endre" på den aktuelle varelinjen
  3. Klikk på rød "Slett" knapp
  4. Bekreftelses vindu åpnes, bekreft sletting av varen

Hvordan sletter jeg en variantvare?

Fremgangsmåten for å slette en variantvare, med alle dens varianter er lik slik beskrevet over.

Fremgangsmåten for å slette en/flere spesifikke varianter:

1. Fra DUELL admin, velg Katalog > Varer fra hovedmenyen til høyre
  2. Finn varen som skal slettes, klikk "Endre" på den aktuelle varelinjen
  3. Trykk "Variant" i øverste rad av varekortet
  4. Velg variant som skal fjernes
  5. Klikk "Fjern variant"
  6. Klikk "Lagre" når varen er ferdig oppdatert

Ops! "Slett" knapp vil slette varen med alle dens varianter, selv når en spesifikk variant er åpen.

Hvordan sletter jeg en varer via excel import?

Flere varer kan enkelt slettes via excel import. Vi gjennomfører en import av aktuelle varenr, for å oppdatere varenes varegruppe.
Viktig at brukt varegruppe ikke er i bruk av noen andre varer når dette gjennomføres, da brukt varegruppe skal slettes.

Import filen må inneholde kolonne med varenr for varer som skal slettes + kolonne med ny varegruppe som skal slettes.
Forklaring og guide for import.

Når importen er gjennomført, og varegruppe for varer som skal slettes er oppdatert, naviger til Katalog > Varegrupper. Finn varegruppen som varene er flyttet til, og slett varegruppen. Slettingen kan ikke senere gjennopprettes, og vil måtte registreres på nytt.