Hvordan selger jeg sentrumsgavekort?

Slik selger du et sentrumsgavekort

1. Klikk på "Gavekort" knappen over handlekurven

2. Velg "Sentrumsgavekort salg"

3. Tast inn beløp
  4. Fullfør salg på betalingsmetode "Integrert terminal"
  5. Fullfør betaling med ønsket kort som normalt
  6. Sveip gavekortet i terminalen

Bekreftelses kvittering printes for kunde, samt signatur kvittering som normalt signeres av kunde, og beholdes av dere.

FAQ:

Hvilke terminaler støtter sentrumsgavekort?

Terminaler fra Nets og Verifone har støtte for salg og bruk av sentrumsgavekort. Bambora-terminaler kan ikke selge, men kan bruke sentrumsgavekort som andre ordinære kort.

Jeg finner ikke valget for sentrumsgavekort i kassa. Hva gjør jeg?

Sentrumsgavekort må aktiveres i administrasjonspanelet. Logg inn i administrasjonspanelet og gå til Innstillinger > Oppsett, og sett Sentrumsgavekort "PÅ".