Hvordan selger jeg sentergavekort?

Slik selger du et sentergavekort (sentrumsgavekort)

1. Klikk på "Gavekort" knappen over handlekurven

2. Velg "Sentergavekort salg"
  3. Tast inn beløp
  4. Fullfør salg på betalingsmetode "Integrert terminal"
  5. Fullfør betaling med ønsket kort som normalt
  6. Sveip gavekortet i terminalen

Bekreftelses kvittering printes for kunde, samt signatur kvittering som normalt signeres av kunde, og beholdes av dere.

FAQ:

Hvilke terminaler støtter sentergavekort?

Terminaler fra Nets og Verifone har støtte for salg og bruk av sentergavekort. Bambora-terminaler kan ikke selge, men kan bruke sentergavekort som andre ordinære kort.

Jeg finner ikke valget for sentergavekort i kassa. Hva gjør jeg?

Sentergavekort må aktiveres i administrasjonspanelet. Logg inn i administrasjonspanelet og gå til Innstillinger > Oppsett, og sett Sentergavekort "PÅ".