Hvordan oppretter jeg enheter?

For å opprette en ny enhet logger du inn i administrasjonspanelet i DUELL og går til Innstillinger-> Enheter. Klikk "Ny enhet". Oppgi navn, velg type og klikk lagre.

Type benyttes som en kategorisering av enhetene slik at det skal være raskere å finne frem om du har mange enhetstyper. Du kan se bort i fra dette om du ikke har mange ulike enhetstyper.

På varekortet kan du velge hvilke enheter varen leveres i. Her finner du en guide som viser hvordan.