Hvordan oppretter jeg en sjekkliste?

Sjekklister er en utvidelse til arbeidsordre som gjør det enkelt å håndtere arbeidsoppgaver knyttet til rutiner. Funksjonaliteten brukes på svært mange ulike måter, alt fra sykkelservice, vinterlagring av dekk og kvalitetskontroll av klokker. For å finne alle sjekklister logger du inn i administrasjonspanelet i DUELL og går til Arbeidsordre > Sjekklister

Sjekklister er en utvidelse, og denne er ikke tilgjengelig for alle. Ta kontakt med support for å aktivere denne

Eksempel

I dette eksempelet kan du se hvordan vi har satt opp en vår-sjekk av en sykkel. Punkter og felter utfylles etter behov. Når dette brukes i arbeidsordre tar brukeren stilling til punktet ved å velge mellom Ja / Ikke vurdert / Nei og legge evt til et notis. Sjekklisten fremkommer på arbeidsordre (PDF) og inngår ofte som en del av dokumentasjonen på arbeidet ut til kunde.

Opprette sjekklister

For å opprette en ny sjekkliste logger du inn i administrasjonspanelet i DUELL og går til Sjekklister. Velg Ny sjekkliste øverst til høyre.

Gi sjekklisten er navn du enkelt vil kjenne igjen, og klikk på + for å legge til nye linjer til sjekklisten. Velg lagre når du er ferdig. Merk at sjekklisten kan justeres løpende.