Hvordan oppretter jeg en prisgruppe?

Når du oppretter et arrangement kan du legge inn én eller flere prisgrupper. En prisgruppe brukes for rapportering, statistikk og prising. På hvert arrangement kan en prisgruppe ha sin egen pris. F.eks. Voksen, Honnør og Barn. Du kan også velge hvilke prisgrupper som skal vises på nett, dette angis på hvert arrangement.

For å opprette en ny prisgruppe går du til Booking > Innstillinger > Prisgrupper. Angi navn på prisgruppen og velg en rapporteringsgruppe. Klikk Lagre.