Hvordan oppretter jeg en perioderapport?

Månedsrapport / Perioderapport i Duell

En perioderapport viser deg oppgjøret for ønsket periode i form av omsetning fordelt på varegrupper, betalingsmetoder og medarbeidere.

For å opprette en perioderapport logger du inn i administrasjonspanelet i Duell og klikker deg inn på "Dagsoppgjør" i menyen til høyre på skjermen.

Du vil da bli tatt til oversikten over alle dagsoppgjør for deres bedrift.

Her klikker du på de blå datotallene under "Periode" og velger deretter hvilken periode du ønsker å få frem ved hjelp av nedfallsmenyen. Legg merke til at du kan velge "Egendefinert" for å sette en egen fra og til dato.

Når du er ferdig med å spesifisere fra og til dato trykker du på den grønne OK knappen.

(Husk å velge riktig avdeling dersom du har tilgang til flere avdelinger)

Etter du har trykket på OK, trykker du med engang på "Søk" knappen og da vil alle z-rapportene som stemmer overens med søkekriteriene dine vises.

Neste steg er å trykke på den grå avhukingsboksen i venstre kolonne så alle z-rapportene du har søkt frem blir avhuket, etter dette velger du perioderapport fra nedfallsmenyen og trykker deretter på "Generer"

Det vil nå bli lagret en rapport i PDF-Format i henhold til de valgte som blir lastet ned til din datamaskin og du er nå ferdig med å generere en perioderapport.