Hvordan oppretter jeg en kanal?

Duell bruker Kanaler for å opprette flere online bookinger. Et arrangement kan vises i en eller flere kanaler. For eksempel kan du ha en egen kanal som dine skole-tilbud, slik at skolene har en oversikt som passer for dem uten andre arrangementer som ikke er relevant for dem.

For å opprette en kanal går du til Booking > Innstillinger > Kanaler.

Navn = Navnet på kanalen
Status = Slå AV om kanalen ikke skal være synlig på nett
URL = Hvis du skriver "skole" blir kanalens nettadresse booking.duell.no/butikkensnavn/skole
Design = Velg ønsket designmal