Hvordan oppretter jeg en kanal?

Duell bruker Kanaler for å opprette flere online bookinger. Et arrangement kan vises i en eller flere kanaler. For eksempel kan du ha en egen kanal som dine skole-tilbud, slik at skolene har en oversikt som passer for dem uten andre arrangementer som ikke er relevant for dem.

Admin > Booking > Innstillinger > Kanaler

Her finner du en liste over eksisterende Kanaler

For å opprette en ny kanal velger man “Ny kanal” knappen oppe i høyre hjørne.

Begynn med å fylle inn alle relevante felt.
NB! Det kan ta tid for endringene til å bli synlig på kanalen. Om du ikke ser endringene med en gang, sjekk igjen etter en stund.

Under fanen "Arrangementer" inne på kanalen kan du endre rekkefølgen arrangementene skal vises i på kanalen.

Etter du har lagt inn alle innstillinger som er relevante for din kanal, lagrer du.
Du kan alltid gå tilbake og endre på Kanalen på et senere tidspunkt.

Navn*

Navnet på kanalen

URL*

Vil automatisk fylle seg inn med det samme som navnet, men kan endres manuelt.

Header

Her kan du om ønskelig legge inn egne CSS koder som overstyrer andre valg

Logo

Legg inn et bilde av Logoen til bedriften. 60px høyde

Banner

Legg inn et bilde som banner. 1920x322px

Arrangementsside*

Plassering logo*

Her velger du hvor du ønsker logen din

Listetype*

Her velger du oppsettet til kanalen.

Søk

Søkefelt under Banneren

Overskrift

Overskrift til tekst boken

Tekst knapp

Tekst til lenkeknapp

Lenke

Lenke hvor tekst knapp skal føre deg. f.eks. sesongkort.

Tekst

Tekst som vil stå over tekst knappen

Bilde

Bilde knyttet til lenkeknappen

Bakgrunn

Velg bakgrunnsfargen til siden din

Hovedfarge

Dette er hovedfargen til kanalen.

Profilfarge

Ramme farge i toppen av siden

Farge på knapper

Fargen på knappene i toppen av siden

Farge på Tekst i knapper

Fargen på teksten i knappen ei toppen av siden

Farge på knapper (Sekundær)

Fargen på knappen på siden (Knyttet til lenke knappen)

Farge på tekst i knapper (Sekundær)

Fargen på knappetekst på kanalen (Knyttet til lenke knappen)

Tekstfarge

Fargen på hovedteksten rundt på kanalen

Tekstfarge (Sekundær)

Fargen på underteksten

Tekst footer

Fargen på teksten på bunnen av siden.

Komponent Farge

Om oss

Om du huker denne på vil det legge en lenke knapp som tar deg til “om oss”siden.