Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan oppretter jeg en egenskap for en ressurs?

Egenskaper kan knyttes til ressurser slik at du enkelt kan skille ressursene fra hverandre.

Opprette en egenskap

For å opprette en ny egenskap går du til Booking > Innstillinger > Egenskaper. Klikk på Ny egenskap.¨

Angi navn på egenskapen, f.eks. Farge. Velg om du ønsker Tekst eller Nedtrekksmeny. Tekst gir et fritekstfelt som angis på ressursen, og nedtrekksmeny gjør at du kan definere alternativer som kan velges på ressursen.

Knytte egenskaper til ressursgrupper

Egenskaper kan knyttes til ressursgrupper, og vil gjelder for alle ressursene i ressursgruppen.

For å knytte en egenskap til en ressursgruppe går du til Bookinger > Innstillinger > Ressursgrupper. Velg ressursgruppen. Under overskiften Egenskaper ser du egenskapene som kan angis. Å angi en egenskap er ikke påkrevet.

Knytte egenskaper til ressurser

Egenskaper kan knyttes til ressurser. Ressursen kan også arve egenskap fra ressursgruppen.

For å knytte en egenskap til en ressurs går du til Bookinger > Innstillinger > Ressurser. Velg ressurser. Under overskiften Egenskaper ser du egenskapene som kan angis. Å angi en egenskap er ikke påkrevet.