Hvordan nullstiller jeg varelageret?

Logg inn i administrasjonspanelet og gå til Logistikk > Varetelling. Velg avdeling om du har flere avdelinger. Klikk på Nullstill-knappen og bekreft.

Det registreres nå en varetelling i avdelingen med 0 av hver vare i valgt avdeling.

OBS: Ved nullstilling varelageret anbefaler vi å hente ut lageroversikten først som dere kan ha som en backup ved behov. Se Hvordan henter jeg ut en lagerrapport?