Hvordan kan kunde betale med kreditt?

Dersom du ønsker å kunne tilby kreditt som en betalingsløsning for kundene dine, vil vi gjennom denne guiden vise deg hvordan dette registreres.

Når du skal utføre en betaling på kreditt gjøres dette veldig likt en ordinær betaling.

Først velger du hvilke varer/produkter kunden skal kjøpe/betale for, trykk deretter på den blå betalingspilen og velg deretter "Kreditt"

Kundeoversikten din vil åpne og du må enten legge til en ny kunde eller velge en eksisterende kunde fra deres kunderegister.

Når du har valgt kunde og registrert kreditten, kan du enkelt hente fakturagrunnlaget ifra administrasjonspanelet for DUELL.

Dette gjør du ved å logge inn i administrasjonspanelet, trykk inn på menyen og velg "Fakturagrunnlag".

Her vil du få opp en oversikt over alle betalinger som er gjennomført som "Kreditt" salg i kassen.

Fakturagrunnlag som er markert med grønt "Fullført" er fakturagrunnlag som er ført ut av DUELL, enten som PDF eller via regnskapsintegrasjonen.

For å hente ut fakturagrunnlaget huker du av boksen i venstre kolonne for fakturagrunnlaget du ønsker å hente ut, og klikker deretter på "PDF" knappen. Det vil da bli lastet ned et dokument i filtype PDF til din datamaskin som inneholder dette fakturagrunnlaget.

Dette fakturagrunnlaget tar du så videre til deres regnskapssystem for fakturering.

Du har nå lært hvordan du registrerer en kreditt.