Hvordan importerer jeg kunder?

For å importere varer i DUELL logger du først inn i administrasjonspanelet og deretter velger du "Kunder".

Inne i kundeoversikten velger du "Importer".

I neste bilde, velger du "Last ned mal".

Åpne excel filen og fyll ut kundeinformasjon slik det er angitt med kundene du ønsker å importere. Husk å lagre dokumentet før du importerer!
Under "Last opp" trykker du på "Velg fil" og deretter velger du excel filen med oppdatert informasjon.

Du kan nå trykke på "Forhåndsvisning", da vil du se hvor mange kunder som er funnet og eventuelle kunder som inneholder feil.

Dersom alt er som det skal trykker du nå på "Importer kunder"

Tilleggsinformasjon:
    Importmodulen støtter kun excel-format.
    For å oppdatere mange kunder samtidig kan du eksportere kundene, behandle dem i excel og importere dem på nytt.