Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan importerer jeg kunder?

For å importere varer i DUELL logger du først inn i administrasjonspanelet og deretter velger du "Kunder".

Inne i kundeoversikten velger du "Importer".

I neste bilde, velger du "Eksempelfil".

Åpne excel filen og fyll ut kundeinformasjon slik det er angitt med kundene du ønsker å importere. Husk å lagre dokumentet før du importerer!
Under "Last opp" trykker du på "Velg fil" og deretter velger du excel filen med oppdatert informasjon.

Du kan nå trykke på "Last opp". Her vil du se de forskjellige feltene til en kunde, og du må kontrollere at felt i excel-arket ditt er knyttet opp mot riktig felt.

Dersom alt er som det skal trykker du nå på "Importer".

Tilleggsinformasjon:
    Importmodulen støtter kun excel-format.
    For å oppdatere mange kunder samtidig kan du eksportere kundene, behandle dem i excel og importere dem på nytt.