Hvordan importerer jeg hurtigknapper?

Du kan importere hurtigknapper for å enkelt legge til mange nye knapper samtidig. Merk at importverktøyet ikke kan brukes til å endre eller slette knapper, kun for å legge til nye. Klikk på importer for å åpne et nytt vindu.

Etter du har klikker på importer laster du ned ei eksempelfil. Har oppgir du varenummeret på varen du ønsker å opprette hurtigknapp for, navnet på gruppen knappen skal plasseres i og ønsket rekkefølge. Etter du har lagt inn varene i excel-fila laster du den opp.

Du kan redigere navn og farge på knappene i ettertid ved å klikke på knappene.