Hvordan importerer jeg gavekort?

Har du gavekort fra tidligere kassesystem? Da kan dette importeres inn i DUELL.

• Du kan importere inntil 500 gavekort av gangen.
  • Du kan kun importere nye gavekort, eksisterende gavekort vil ikke bli påvirket.

Følgende felt kan importeres

• Gavekortnummer
  • Salgsdato
  • Utløpsdato
  • Opprinnelig verdi

For å importere gavekort logger du inn i administrasjonpanelet og går til Rapporter > Gavekort. Klikk på "Import".

Last ned eksempelfil. Fyll ut fila (inntil 500 linjer, har du flere gavekort du vil importere må du gjenta prosessen flere ganger).

Velg filen og klikk "Last opp". Klikk "Importer".

TIPS: Selger du gavekort på nett kan du opprette gavekort via API-et.