Hvordan henter jeg en arbeidsordre i kassen?

Etter arbeids ordre er sendt til kasse fra administasjonspanelet vil det være mulig å hente ordren for betaling.
Arbeidsordre hentes ved å gjennomføre følgende steg:

1. Trykk på arbeidsordre knappen i øverste felt på skjermen. I arbeidsordre vindu er det mulig å både skille mellom om ordre er betalt eller ikke og dato på ordre.
  2. Trykk på handlekurv symbolet på ordre du ønsker å hente, ordren vil nå vises i kassen og transaksjon kan utføres.