Hvordan får jeg Vipps i kassen?

Flere kunder ønsker å betale med Vipps da dette gjøres enkelt via mobiltelefonen.

For å kunne få Vipps i kassen må du først og fremst fylle ut et skjema hos Vipps og signere dette med bankid. Dette gjøres på denne siden: https://vipps.no/signup/vippspanett/

Velg "Integrasjon via leverandør" og velg "DUELL fra Kasseservice" i nedtrekksmenyen.

Fyll ut skjemaet som anvist og velg "JA" på spørsmålet "Vi skal ha Vipps i kassesystem"

I skjemaet er det noen spørsmål om omsetning osv. Velg det du tror, dette er punkter som er lovpålagt av Finanstilsynet - men påvirker ikke bruken.

Når skjema er utfylt trykker du på "Gå videre" knappen i bunnen av skjemaet og signerer med Bank-ID.

Du er nå ferdig med din del, vi tar oss av resten og sørger for at du kan bruke Vipps i ditt system.

Vipps bruker 1-2 dager på å behandle søknaden før vi kan aktivere dette fra vår side.

Prisinformasjon:

Vipps tar 1,75% av transaksjonsbeløpet (trekkes direkte fra utbetalingene) og Kasseservice tar 99,- per kassepunkt for integrasjonen.