Hvordan får jeg oversikt over varer som er restnotert?

Registrerte kundeordre med ordrelinjer som overstiger registrert lagerbeholdning vil automatisk vises som restnoterte ordre og varer.

Velg Logistikk > Kundeordre fra hovedmenyen til høyre. Klikk på "Restordre".

Oversikten har 2 forskjellige visninger. Per vare, eller per produkt. For å skifte mellom visningene trykk på "Vis per ordre/Vis per vare" øverst til høyre.