Hvordan eksporterer jeg varer?

Du har selv muligheten til å eksportere varer fra DUELL til ei excel-fil. For å importere logger du inn i administrasjonspanelet og går til Varer > Eksport. Velg feltene du ønsker å eksportere, og klikk Eksportér.

TIPS: Du kan også gjøre en vareeksport, og benytte denne til å bearbeide vareinformasjonen, og importere den igjen. Filformatet for import og eksport er likt.