Support

Søk etter artikler og svar

Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan bytter jeg medarbeider (operatør) i kassen?

Du bytter medarbeider i kassen ved å klikken på navnet til den som er innlogget og angi PIN-koden til den medarbeideren du vil bytte til. Mellom to medarbeidere (Når PIN kan tastes inn) er kassen i låst modus og ingen andre registreringen vil være mulig.

Relaterte artikler

Bruk av kassen Medarbeidere