Hvordan bruker jeg datovelgeren?

Av og til ønsker man å kunne definere en egen periode når man skal hente ut en perioderapport.

Når du har klikket deg inn på ønsket rapport via administrasjonspanelet vil du kunne se "Periode" øverst på skjermen.

Trykk på de blå tallene under "Periode".

Det vil nå åpnes en nedfall meny og her kan du velge mellom følgende:

I dag
I går
Siste 7 dager
Siste 30 dager
Denne måned
Forrige måned
Egendefinert

Dersom du ønsker å definere perioden selv, velger du "Egendefinert"

Det vil nå åpnes opp en datovelger.

I dette tilfellet trykket jeg på "1 juli" som da vil bli Fra dato.

Jeg velger så "17 juli" som Til dato.

Jeg bekrefter så mitt valg ved å trykke på "OK" knappen.

Til slutt trykker jeg på "Søk" og jeg vil nå kunne få opp all informasjon for angitt periode.