Hvordan betaler jeg for en time i timeboken?

Timer kan betales direkte fra timeboken, ved å trykke på den gjeldene avtalen i timeboken:

Deretter trykker du på bildet av handlevognen nede i høyre hjørne:

Du må da angi PIN-koden din

Når du har angitt PIN-koden din trykker du ok, og blir da videresendt til betaling.

Her kan du velge betalings metode

Velg pilen (markert med 1) om kunden skal betale med kontant, gavekort eller kreditt

Velg integrert terminal (markert med 2) om kunden skal betale med kort.