Hva er forskjellen mellom kassen og administrasjonen?

Kassen er programvaren DUELL som er installert på datamaskinen. Programvaren kjører som et eget program og sikrer at kassesystemloven blir ivaretatt og sikrer stabiltilkobling til f.eks. bankterminalen, kvitteringskriver og vekt. Kassen har fokus på funksjoner for raske salg og dagsoppgjør. Alt du ikke har behov for hele tiden er flyttet til administrasjonspanelet.

Administrasjonen er et skybasert backend-system tilgjengelig uansett hvilken nettleser du bruker, og kan benyttes på eget utstyr. Du kan ikke registrere kontantsalg i administrasjonspanelet, men forøvrig har du alle muligheter. I admin finner du alt av varer, innstillinger og rapporter.

Kassen og administrasjonen synkroniserer live, det betyr at salg i kassen umiddelbart blir synlig i rapporten i administrasjonen, og videre at nye varer opprettet i administrasjonen kan selges i kassen uten manuell oppdatering.