Gavekort

DUELL støtter gavekort, og en velger selv om en vil at systemet skal generere gavekortkoder eller om en vil benytte forehåndsprogrammerte magnetstripekort.

For å sette opp innstillingene for gavekort logger du inn i administrasjonspanelet i DUELL og går til Innstillinger -> Oppsett.

Når du har kommet inn til oppsettet skrur du på "GAVEKORT" under "betalingsmetoder.

Deretter skroller du deg ned til "Gavekort" innstillingene som vist på bildet under.

Her har du fire innstillinger du kan endre på.

• Velg utløpstid på gavekort. Standard er 12 måneder.
  • Velg om du ønsker at gavekortet skal kunne benyttes etter utløp.
  • Velg om du ønsker å få generert gavekortkoder automatisk eller om de skal tastes inn manuelt ved kjøp.
  • Velg om gavekort solgt i en avdeling kan benyttes i en annen.

Du kan også bruke VISA gavekort (verdikort) på bankterminalene integrert med DUELL. Dette er forehåndsprogrammerte gavekort som gjerne benyttes i byer eller kjøpesentere.

Når du er ferdig med innstillingene skroller du deg opp til toppen igjen og trykker "Lagre" for å bekrefte innstillingene.
Lukk kassen og åpne den igjen, du skal nå kunne se gavekort ikonet i kassen som vist på bildet under.

Denne funksjonaliteten avhenger av følgende moduler er installert.

Gavekort