Byttelapp

Byttelapp er kvittering uten pris. DUELL produserer én byttelapp per vare, ikke samlet byttelapp for hele salget. Byttelapp er en modul som må være aktivert for at du skal ha tilgang til dette.

Byttelapp skrives ut ved å trykke på Byttelapp-knappen i kassebildet.

Nytt bilde åpnes, alle ordrelinjer fra sist utførte salg fremkommer.

Klikk på Print-knappen for utskrift av byttelapp for den ønskede varen.

Byttelapp fra tidligere salg kan også skrives ut. Velg Meny > Salg, finn salget og klikk på knappen. Byttelapp for hele salget skrives ut.

Konfigurasjon

En byttelapp kan ha en egen bunntekst. Her skriver en ofte regler knyttet til bytte, f.eks. at varen må byttes innen 14 dager.

Dette er et fritekst felt. Det ligger ingen automatikk bak feltet.