Support

Søk etter artikler og svar

Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per telefon og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Byttelapp

Byttelapp er kvittering uten pris. DUELL produserer én byttelapp per vare, ikke samlet byttelapp for hele salget. Byttelapp er en modul som må være aktivert for at du skal ha tilgang til dette.

For å administrere reglene for byttelapp logger du inn i administrasjonspanelet og velger Innstillinger > Oppsett. Har du flere avdelinger kan det være ulike regler for hver avdeling.

Velg regel for byttelapp

  • Ikke skriv ut: Skriver ikke ut byttelapp automatisk, men du kan skrive ut byttelapp i etterkant ved å gå til Salg i kassa.
  • Spør etter hvert salg: Skriver ikke ut byttelapp automatisk, men du blir spurt etter hvert salg om du ønsker å skrive ut.
  • Skriv ut automatisk: Skriver ut byttelapp automatisk. Brukes ofte i forbindelse med julesalget.

En byttelapp kan ha en egen bunntekst. Her skriver en ofte regler knyttet til bytte, f.eks. at varen må byttes innen 14 dager.

Uavhengig av hvilken regel du har valgt, kan du alltid skrive ut byttelapper i ettertid. Dette gjøres ved å åpne menyen i kassa og velge skriv ut fra det aktuelle salget.