Bordplassering

Bordplassering brukes i kassen for å parkere ordre. Om en parkerer flere ordre på samme bord blir ordrene slått sammen. Oppsett av bord kan enkelt administreres og tilpasses. For å opprette og endre bord logger du inn i administrasjonspanelet i DUELL og går til System -> Bordplassering.

Vi skiller mellom rom og bord. Rommene står fast på skjermen i kassen og inneholder bordene. Knappene som vises vil avhenge av hvilket rom som er valgt. Det kan opprettes inntil 12 rom med inntil 24 bord i hvert rom.

Om dere benytter Bordbestilling kan ikke bord ha samme nummer, selv om de er i forskjellige rom.

For å legge til et rom klikker du på Nytt rom.
Om du ønsker å endre på et allerede eksisterende rom kan du klikke på Oppsett rom.

Denne funksjonaliteten avhenger av følgende moduler er installert.

Restaurantpakka