Autoplus

DUELL har integrasjon mellom Autoplus og DUELL. Når ordren er ferdig behandlet i Autoplus kan den faktureres via Tripletex, eller overføres til DUELL for betaling i kassa.

Oppsett

Oppsettet må gjøres av våre supportmedarbeidere. Ta kontakt med support for å komme i gang.

Introduksjonsvideo

Videoen viser kort flyten fra ordre opprettes i Autoplus, til betaling i DUELL, og avslutter med automatisk bokføring av dagsoppgjør i Tripletex.

Brukerguide

Hvordan fungerer integrasjonen?

Integrasjonen er et samarbeid mellom DUELL, Autoplus og Tripletex. Ordre blir opprettet i Autoplus, deretter velger du å fakturere ordren eller å sende den til kassen for betaling. Blir ordren sendt til kassen for betaling blir det opprettet en åpen ordre i Tripletex. Denne ordren kan så hentes fram direkte på kassen for betaling med foretrukket betalingsmåte.

Når ordren blir betalt for i kassen blir den åpne ordren i Tripletex lukket, og salget blir en del av omsetningen på kassen. Denne omsetningen blir overført til regnskapet i Tripletex når dagsoppgjøret er gjennomført.

Hvordan tar jeg betalt for en ordre i kassen?

Etter ordren er sendt fra Autoplus for betaling i kassen, hentes ordren enkelt fram ved å trykke på Tripletex ikonet øverst i kassebildet.

Ordreoversikten viser alle ordre sendt fra Autoplus til DUELL for betaling. Oversikten viser kun ubetalte ordre.

Du kan søke fram ordren på kundensnavn eller telefonnummer. For å velge ordren trykker du på handlekurven. Ordren blir hentet til kassen, betaling gjennomføres som normalt.

Ønsker kunden å kjøpe noe ekstra, kan dette legges til direkte i kassen. Søk frem produktet med søkefeltet øverst i kassebildet. Det støtte for predefinerte knapper som "Materiell", eller "Arbeid" med åpen pris for enkle innslag. Betaling gjennomføres som normalt.

Hvordan kan en kunde betale en faktura i kassen?

Fakturaer sendt ifra Autoplus kan også betales i kassen om kunden ønsker det. Trykk på Tripletex knappen øverst i kassebildet. Velg "Faktura" fanen øverst i vinduet.

Du kan søke etter kundensnavn eller telefonnummer for å finne riktig faktura. Velg faktura med å trykke på handlekurv knappen. Betaling gjennomføres deretter som normalt.

Når en faktura blir betalt direkte i kassen, blir fakturaen kreditert, og salget blir da del av omsetningen på kassen.

Hvordan fjerner jeg ordre sendt til kassen?

Fjerning av ordre må gjennomføres i Tripletex.

Logg inn i Tripletex, velg Faktura -> Ordreoversikt. Finn ordren du ønsker å slette.

Merk ordren i venstre kolonne. Trykk på meny knappen øverst i høyre hjørnet, og velg "Slett".

Ordren er nå slettet.

FAQ

Kan jeg ta betalt direkte i kassen, uten at ordre er sendt fra Autoplus?

Ja, det er mulig å ta betalt direkte i kassen. Vær oppmerksom på at produkter ikke vil bli trukket fra lagerbeholdning i Autoplus om produktene blir solgt direkte på kassen.

Hvordan tar jeg betalt med Automester-kort?

Ta betalt på terminalen som du gjør med alle andre kort som Visa og MasterCard.

Hvordan tar jeg betalt med Automester-kort manuelt?

Du kan også ta betalt med Automester-kort manuelt om kunden ikke har det fysiske kortet:

1. Legg til ordre, eller produkter kunde skal betale for i handlekurven.
  2. Start betaling med betalingsmetode integrert terminal
  3. Trykk på knapp øverst til høyre på terminal, direkte under skjermen.
  4. Tast inn kortnummer 16 siffer.
  5. Utløpsdato settes til 1 år fram i tid fra dags dato. Eksempel dagens dato 10.11.2020. Utløpsdato er da 11/21.
  6. CVC kode skal ikke fylles inn. Trykk ok, betaling vil nå bli godkjent så sant kortnummer er fylt inn korrekt.