Arrangementkalender

Arrangementkalenderen gir deg oversikt over arrangementene. Du kan filtere på avdeling, lokasjon og kategori. Du kan velge mellom dagvisning, ukesvisning eller månedsvisning.

FAQ

Slik bruker du kalenderen

• Øverst kan du filtrere på avdeling, lokasjon og kategori.
  • Øverst til venstre kan du navigere til forrige/neste dag ved bruk av pilene, og du kan klikke på kalenderikonet for å hoppe til en bestemt dag.
  • Øverst til høyre kan du velge mellom dagvisning med ulike intervaller (10min, 30min eller 60min), ukesvisning (Uke) og månedsvisning (Mnd).

Dette viser kalenderen

Kalenderen viser i venstre marg de arrangementene som gjelder for valgt dag, tidligere og fremtidige arrangementer vil skjules. På linjen for hvert arrangement vil du se rubrikker for bookingene i en farge. Fargen avgjøres av kategorien. Hvis det er en farget ramme med hvis fyllfarge betyr det at det er et arrangement uten bookinger.

Slik oppretter du en booking direkte fra kalenderen

Klikk på en farget rubrikk i kalenderen og velg Ny booking øverst til høyre. Du kan også klikk og marker et tidspunkt i kalenderen på den linjen hvor du ser arrangementet. Du kan da opprette en booking på arrangementet uten å velge et tidspunkt som er satt opp fra tidligere.